Propolis Damla
Anadolu Yaylalarından özenle seçilmiş propolisler den Doğal olarak Hijyenik ortamda üretilmiştir.
Doğal Propolis içeren Apilife Apilife Propolis damla (Su bazlı) 30 ml
İçindekiler: Su, Organik Propolis Güncel Organik Tarım yönetmeliğine uygun üretilmiştir.
KULLANIMI: Yetişkinler ve çocuklar için için günde 2 defa 10’ar damla su, meyve suyu veya süte damlatılarak tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Doğrudan bir küp şekere, ekmek parçasına veya doğrudan kaşığa damlatarak ta tüketilebilir.
Doğal arıcılık yöntemi ile Doğal propolis damla olarak üretilmişdir. ve içeriğinde Doğal propolis olduğu için kesinlikle kimyasal kalıntı bulunmamaktadır.
Ham Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı, fenolik ve flavonoid maddelerden oluşan tamamen doğal bir arı ürünüdür. ham propolis, arıların yaşam alanı olan kovanın ön temizleyicisidir. Arılar petek gözlerini ham propolis ile kaplar, sonra üzerine balını, yavrusunu, besinini koyar. Böylece arının ürettiği ürünler kovanda bozulmadan saklanır.
Propolisin ham hali vücudumuzda sindirilebilir özellikte değildir. Propolisi ham haliyle doğrudan tükettiğimizde, vücudumuzda sindirilme oranı yalnızca %2'dir. Bu sebeple, ham propolisin mutlaka ekstrakte edilmesi, bir başka deyişle özütlenmesi gerekmektedir. Bu işlem uzmanlık gerektiren bir işlem olup, gıda mühendisleri kontrolünde yapılmalıdır.
Gıda Mühendislerimiz tarafından geliştirilen özel işleme yöntemi ile ham Anadolu propolisinin içeriğinde yer alan polifenoller, terpenoidler, amino asitler, uçucu organik asitler, ketonlar, kumarinler, kuinonlar, vitamin ve mineraller korunuyor. Ürünlerimizde kullanılan propolis ekstraksiyon yöntemi, Konusunda uzman gıda mühendisleri tarafından Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilmiş ve sizlerin kullanabileceği şekilde üretilmiştir Ham Anadolu Propolisinin içerisinde bulunan besin öğelerinin maksimum şekilde elde edilebildiği ve balmumu vb. safsızlıkların uzaklaştırıldığı bu yöntem ile ürün standart bir kalitede üretilmektedir. Apilife Propolis Damla'yı yarım çay bardağı ılık suya 10 ile 15 damla damlatarak veya bal, pekmez, yoğurt vb. ılık ve soğuk tüm katı gıdalara damlatarak tüketebilirsiniz.
Hiç mesaj bulunmadı